LEGO DOTS Multipack – Letní pohoda 41937

Kód: MPK-2241937
Značka: Lego
729 Kč 602 Kč bez DPH
Skladem
Můžeme doručit do:
4.4.2024
Hledáte kreativní dárek k narozeninám? Multipack – Letní pohoda od LEGO® (41937) je pro vás tím pravým. Tento set dá dětem příležitost rozvíjet tvůrčí dovednosti a sebedůvěru s pomocí různých dílků. Nechybí jak jednodušší, tak

Detailní informace

Detailní popis produktu

Hledáte kreativní dárek k narozeninám? Multipack – Letní pohoda od LEGO® (41937) je pro vás tím pravým. Tento set dá dětem příležitost rozvíjet tvůrčí dovednosti a sebedůvěru s pomocí různých dílků. Nechybí jak jednodušší, tak detailnější zdobítka. Jedná se o skvělé seznámení se světem DOTS.

Pestrá tvůrčí zábava
Tato rukodělná sada nabízí různé, přizpůsobitelné DOTS příslušenství a doplňky, včetně náramku, lví ozdoby na tašku, rámečku na fotky s háčkem na zavěšení a stojánku na tužky ve tvaru kaktusu. Děti mohou všechny předměty upravovat na bezpočet způsobů s pomocí přiložených zdobítek. Pro ještě více kreativních možností mohou použít také dílky ze sady DOTS doplňky – 5. série (41932) (prodáváno samostatně).

Parádní umění a tvoření v letním stylu
Děti mohou kombinovat a ladit vzory na různých doplňcích a pak své designy předvedou všem kamarádům. Sada představuje skvělé seznámení se světem kreativního tvoření a také dobře poslouží jako ozvláštnění pro skupinový projekt – a každý si v ní najde to své.

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO DOTS
Hmotnost: 0.419 kg
Baterie: NE
Druh: plastové
Pohlaví: holky
Produktová řada: LEGO DOTS
Věk od: 6+
Věk od měsíců: 72
Země původu: HU

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: