LEGO Harry Potter Výlet do Prasinek 76388

Kód: MPK-2276388
Značka: Lego
2 430 Kč 2 008 Kč bez DPH
Skladem u dodavatele
Můžeme doručit do:
30.4.2024

Stavebnice Výlet do Prasinek (76388) od LEGO® Harry Potter™ přináší modely oblíbených míst z kouzelných filmových trháků. Děti budou moct prozkoumávat bezpočet herních příležitostí a dát na odiv svou vášeň pro magický svět Harryho

Detailní informace

Detailní popis produktu

Stavebnice Výlet do Prasinek (76388) od LEGO® Harry Potter™ přináší modely oblíbených míst z kouzelných filmových trháků. Děti budou moct prozkoumávat bezpočet herních příležitostí a dát na odiv svou vášeň pro magický svět Harryho Pottera.

Ikonické budovy plné autentických detailů
Zasněžené Prasinky jsou do detailu propracované a skvěle poslouží k hraní i na výstavku. V sadě najdete také 6 minifigurek – Harryho Pottera, Deana Thomase, profesorku McGonagallovou, madam Rosmertu, pana Flumea a paní Flumeovou – a navíc spoustu parádních funkcí, nábytků a doplňků, které inspirují děti k přehrávání filmových scén nebo vymýšlení svých vlastních dobrodružství. Nechybí dvoupatrová cukrárna Medový ráj ani hospoda U Tří košťat, takže o zábavu nebude nouze. 3 menší modely pak poskytnou ještě větší porci herní inspirace a možností. Samozřejmě se můžete těšit i na sběratelské prvky: exkluzivní zlatou minifigurku Rona Weasleyho a 4 náhodné kouzelnické karty!

Doplňkové parametry

Kategorie: LEGO Harry Potter
Hmotnost: 1.21 kg
Baterie: NE
Druh: plastové
Druh zboží: Hračky, hry
Pohlaví: kluci
Produktová řada: Harry Potter
Věk od: 8+
Věk od měsíců: 96
Země původu: CZ

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: